GÄSTSPEL: Allsvensk dubbel

Härligt med lite fotboll även under måndagskvällen. Vi inleder med lite inhemsk boll innan vi även hinner med lite kvällsmatcher ifrån de större ligorna, inte minst Manchester United – Tottenham klockan 21. Där vågar jag dock inte pilla på något spel utan riktar istället blicken mot två möten i de tidiga matcherna.

Norrköping-Göteborg

På Östgötaporten tar Norrköping emot Göteborg. Norrköping har blandat och gett denna säsong men befinner sig för tillfället på en 3:e plats i tabellen. Lite sista chansen att plocka sina poäng nu om man tänkt att haka på i toppen även i slutspurten och utmana om guldet. Tappat några onödiga pinnar sista omgångarna mot blandannat Sundsvall och Hammarby där helt enkelt oförmågan att hitta nätet på sina skapade chanser är anledningen. Kommer in i den här matchen efter en förlösande 10(!)-0 seger i svenska cupen. Dock mot Brottby som befinner sig väldigt långt ner i seriesystemet, tror dock man tar med sig en del självförtroende ut ifrån matchen och in i denna kamp.

Göteborg har inga gått lika bra, kanske inte heller samma förväntningar som hos Norrköping. Befinner sig på 10:e plats och har inte alls lika mycket att spela för som Norrköping. Konstgräs är ju inte heller det underlag man gör sina flesta matcher på och det har vi vid det här laget lärt oss att det spelar in. Har släppt in 9 mål på sina 5 senaste allsvenska matcher, där motståndet har bestått av Östersund, Sirius, Kalmar, BP och återigen Sirius. Nu ska man stänga igen mot ett betydligt mer fartfyllt Norrköping.

Tror att Norrköping går vinnande ur kampen här och plockar ö1.5 Norrköping som den första komponenten till dubbeln.

Dalkurd-Hammarby

Här väljer jag att fokusera mina tankar på Hammarby. Stockholmslaget har nog överraskat många utav oss iår, senaste säsongerna har man alltid trott lite mer på Hammarby än vad man lyckats få ur sin trupp. Andra puckar iår och den nya tränaren Stefan Billborn har verkligen fått ut det bästa möjliga av sin trupp. Hammarby spelar en anfallsglad fotboll, mycket avslut och mycket djupledslöpningar. Aviga i sitt spel och svårt att försvara sig emot. Lägg där till en Muamer Tankovic i storform så har du receptet för en grön-vit seger borta mot Dalkurd. Plockar även här ö1.5 till laget jag håller som favorit.

Jag väljer alltså att spela Norrköping ö1.5 + Hammarby ö1.5 i en dubbel till @2.52 hos Redbet.

Har du inget konto hos Redbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus på upp till 1000kr som ny kund genom att klicka här!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s