DH Masters: FaZe – Optic

16:00 FaZe – Optic

FaZe -1.5 @2.20 1.5u Kambi / bet365

Grupp Cs ”winner match” står på schemat och trots att FaZe vann sin första match lär man vara sugna på en revansch rent spelmässigt

FaZe var länge riktigt illa ute mot Heroic men laget vände 6-14 till en vinst på övertid och jag tycker att man från just 14-6 tills matchen slutar visar hur jävla bra detta lag kan vara och är. Det finns många faktorer som gjorde att man fick den start man fick. Olof har precis kommit tillbaka och är fortfarande inte helt 100, Karrigan var helt lost och när man har två spelar som inte spelar på 100% så fallerar väldigt mycket i CS. FaZe släppte dock på spärrarna och sa ”fuck it, vi är världens bästa lag rent aim mässigt och när lagspelet inte funkar så får vi aima ut våra motståndare”.. Sagt och gjort så vann man matchen och bevisar varför man aldrig ska räkna ut dem.

Optic körde totalt över Fnatic i sin match och det var Kristian ”k0nfig” Wienecke som visade fram fötterna efter att ha varit lite ur form senaste matcherna. Jag tycker dock inte vi ska överösa Optic med beröm då Fnatic verklingen inte såg bra ut och det kändes mer att Fnatic var dåliga än Optic var jätte bra. Lär dock komma in i denna match med bra självförtroende och dem som tror att Optic lär bli överkörda har fel.

Oavsett hur lagen såg ut igår så känns det som att FaZe nu förstår allvaret och eftersom att detta är genrepet inför Majorn så lär man tagit sig ett rejält snack efter gårddagens match och faktiskt pratat igenom vad som gick fel ifrån en början. Det känns som att FaZe är alldeles för bra individuellt för att Optic ska sno en karta här.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni vill diskutera eller bara skrika in spelen med mig!

Har du inget konto hos Unibet i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s