DH Masters: Fnatic – Heroic

10:00 Fnatic – Heroic

Fnatic -1.5 @2.50 1.5u Bet365 

Vi inleder torsdagen med Grupp Cs ”eliminations match” och jag tycker att trots deras svaga match mot Optic under dag 1 ska dem ha större chans att ta en revansch mot detta danska lag och vinna med 2-0.

Jag vill absolut inte ta ifrån Optic någonting ifrån deras överkörning av Fnatic under gårddagen men precis som vanligt öppnar Svenskarna väldigt svagt och jag hoppas man tar och växlar upp nu när det gäller. Det positiva var väl att Flusha verkar ha någorlunda form och kan någon av hans lagkamrater också panga så kan Heroic få det jobbet imorgon.

Det såg länge ut som Heroic skulle köra över FaZe men när man ledde med 14-6 så hände något. Laget tappade momentum helt och man förlorade matchen med 19-16 efter OT. Det Heroic ska ta med sig är att man gjorde FaZe dåliga och med lite mer kyla så vinner man den matchen. Jag kan dock tänka mig att förlusten tog hårt på spelarna och när man hamnar i avgörande lägen imorgon så kan spöken ifrån FaZe matchen komma tillbaka.

Fnatic är på pappret ett bättre lag och precis som FaZe kan man luta sig tillbaka på den individuella skickligheten och där igenom vinna kartor mot ett lag som Heroic. Kan Krimz / Jw steppa upp samtidigt som Flusha fortsätter spela som han gjorde idag så är det inte alls omöjligt att svenskarna får spela vidare på hemmaplan vilket är fullt möjligt.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni vill diskutera eller bara skrika in spelen med mig!

Har du inget konto hos Redbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus på upp till 1000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s