DH Masters: Mousesports – MIBR

19:00 Mousesports – MIBR

MIBR @1.90 1.5u Pinnacle / Kambi (Väljer att hålla nere insatsen då jag har MIBR att vinna gruppen till 2.75 men detta spel ska stå betydligt lägre och lär stänga runt 1.60-1.70)

Två lag som vann sina matcher relativt enkelt under onsdagen och får nu alltså spela Grupp Ds ”winner match”

Grabbarna i MIBR har verkligen växlat upp efter uppehållet och nu börjar man känna det lag som var så dominanta för ett par år sedan. Laget har bra självförtroende, är säkra på sin gameplan och spelarna är inte rädda för att ta dueller. Kan Fallen få laget att bygga vidare på detta nu under Masters plus lite småskjusteringar innan Majorn så kan laget bli riktigt farligt i London om ett par veckor.

Mousesports hade inga problem alls att vinna över Gambit i sin första match för eventet trots att det går ryktet om att alla spelare inte är helt nöjda med hur situationen i laget ser ut. Vad det är som ligger bakom detta vet jag inte men det finns inget positivt med att ha tjafs i ett lag.

MIBR har väldigt bra harmoni i sin grupp medans Mouse inte har det och när framförallt Coldzera & Fer är på humör så är laget otroligt svårslaget. Jag tror inte att Mouse överlever denna match på sin individuella skicklighet utan man får ta sig an vinnare i från eliminations matchen för att klara sig vidare till slutspel.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni vill diskutera eller bara skrika in spelen med mig!

Har du inget konto hos Redbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus på upp till 1000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s