DH Masters: NIP – Ghost

13:00 NIP – Ghost

Ghost +1.5 @1.67 2u Pinnacle | Ghost @3 1u Bethard (Finns hos Coolbet till 3.20 men bokför till 3x då jag ej får in det jag vill)

Vi hoppar nu in i Grupp Bs ”winner match” där jag tycker värdet ligger på gänget ifrån Kanada.

Trots att det bara vara Subroza i Ghost som hade positiv K/D mot Na’vi så lyckades laget skrälla till sig en seger i övertid och vad är det som säger att man inte ska lyckas göra samma sak mot svenskarna? Ghost är ett lag som på pappret inte är det starkaste laget men det innehåller en hel del talang och spelare som spelar för varandra istället för att skapa någon one man show.

Det andra laget i denna match är NIP som efter adderingen av Lekr0 och Dennis börjar se mer stabila ut i sitt spelandet. Dock vet man aldrig vet vart man har NIP och att man under onsdagen vann mot NRG var mer tack vare att NRG slarvade väldigt mycket. Laget lever väldigt mycket på sin rutin och har oftast svårt i matcher där man är stora favoriter och möter lag som kör lite ”rock & roll”

NIP är med all rätt favoriter i denna match dock är man alldeles förstora favoriter för att det inte ska finnas värde på andra sidan. Jag blev imponerad av Ghost mot Navi och lyckas laget få till en bra VETO samt lyckas få till en bra start så kan även denna match blir väldigt rolig för Kanadensarna.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni vill diskutera eller bara skrika in spelen med mig!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s