DH Masters: FaZe – Mousesports

16:00 FaZe – Mousesports

FaZe -1.5 @2.10 2u

Dagens tredje kvartsfinal tror kommer att bli en ensidig historia där Mousesports får gå tillbaka till ritbordet för att slipa på detaljerna inför kommande Major medan FaZe får kämpa vidare i en semifinal!

FaZe hade stora problem med Heroic i sin första match men efter att lyckas vända 14-6 till en vinst på Övertid så blev inte självförtroendet direkt sämre. Det var något som Optic fick känna på och blev totalt överkörda med 2-0 i kartor. Vad finns det egentligen att säga om detta lag? Man spelar väldigt mycket på individuell skicklighet och med en NiKo i bra form, Guardian som ser vass ut med AWP:n och Olof tillbaka i laget så är det inte mycket som stoppar detta gäng.

Det som gör FaZe så oerhört bra är att laget inte har några avancerade taktiker oavsett karta utan man litar på varandras skicklighet så mycket att det inte behövs mer än standardtaktiker. Hungern att få spela ihop alla fem igen har alla spelare längtat efter och det man behöver är att spela så många matcher som möjligt för att få igång Olof på riktigt och sedan hitta en timing i det man gör så att laget är 100% redo för kommande Major.

Mousesports är ett lag som alltid haft väldigt mycket talang och oftast tar sig långt men inte hela vägen fram i dem flesta turneringar. Jag vet helt ärligt inte vad man tänkte när man tog in Snax i sin lineup för det känns inte som att den killen är taggad på CS eller kan tillföra något överhuvudtaget till detta lag. Det Mouse behöver är en ledare som också kan panga på för det är då man kan utmana lag som Astralis, MIBR, FaZe etc.

Det Mouse behöver göra är att picka Train / Cache för att kunna sno åt sig en karta här för på resterande kartor ska FaZe vara bättre. Det leder oss till att om Mouse pickar någon av dessa två kartor har vi ett odds på 2.10 att FaZe vinna just den kartan vilket jag tar alla dagar i veckan.

Ifall ni undrar över något så finner ni mig enklast på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Scandibet kan du hämta 100% bonus som ny kund här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s