DH Masters: MIBR – Astralis

13:00 MIBR – Astralis

MIBR @2.62 2u Bet365 

Astralis må vara bäst i världen just nu men har under eventet haft stora problem att få igång spelet igen efter uppehållet samtidigt som MIBR ser bättre ut än på väldigt länge. Även om motståndet MIBR mötte i ZOTAC cup inte var av den bästa kalibern så körde man över allt motstånd och kollar vi på lagets matcher under DH Masters (HellRaisers, Mousesports) så verkar det inte som att man tänkt sakta ner.

Stor del av den framgång MIBR har funnit nu sina senaste matcher är att man fått in Janko ”YNk” Paunović  som coach och det kan vara så enkelt att laget behövde höra en ny röst och få lite nya idéer. Jag hoppas att laget kan fortsätta bygga på detta momentum man nu fått för kan man få till ett bra resultat under helgen i Stockholm och komma in i majorn med högt självförtroende så kommer Fallen & co vara stora utmanare till att ta hem allt.

Astralis har dem senate månaderna kört över allt motstånd man mött och det var faktiskt länge sen vi såg ett lag vara så dominanta som danskarna varit. Under DH Masters har man dock inte sett något vidare ut och hade man haft andra lag än dem asiatiska i sin grupp så vet jag fan inte om man hade gått vidare till slutspel. Man har vunnit sina matcher på att man är bättre individuellt och jag tror helt ärligt att laget tagit ett välbehövligt break och ser denna turnering som uppvärmning inför den bootcamp som kommer.

Att slå MIBR på individuell skicklighet är det inte många lag som gör och framförallt inte om dem ska fortsätta spela som dem gjort. Jag tycker att MIBR ser intressanta och taggad ut och att det finns en glöd som inte Astralis har just nu. Oddset är alldeles för högt på grabbarna ifrån Brasilien för att man inte ska lägga sina pengar på deras sida.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni vill diskutera eller bara skrika in spelen med mig!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s