DH Masters: NIP – Heroic

10:00 NIP – Heroic

Heroic @2.58 2u Pinnacle 

Efter ett tufft gruppspel så är vi nu äntligen framme i slutspel och i dagens första kvartsfinal så ställs två lag mot varandra som ändå får ses som svagare än resterande sex.

Ska vi börja med Heroic så är det ett lag som visat upp ett betydligt bättre spel än vad jag förväntat mig utav dem och framförallt är det deras öppningsmatch mot FaZe där man lyckades stänga ner stjärnlaget under stora delar av matchen men tappade tillslut momentum trots att man var uppe 14-6 så fick man denna gång se sig besegrade. Efter en tung förlust mot FaZe så besegrade man Fnatic med 2-1 för att sedan slå sina landsmän Optic med 2-0 för att ta sig till slutspel.

Det som gjort att Heroic har gått så bra under detta event är att man spelat varje karta som ett lag och det är ingen one man show här utan man verkar ha fått ihop sammanhållningen och det ser ut som att man har en gameplan plan på varje karta och eftersom laget inte ska till Majorn så kan man spela ut hela sitt register här.

Att NIP står i en kvartsfinal med detta favoritskap gör mig förvånad efter att jag sett laget under gruppspelet. I lagets första match gav NRG bort vinsten och att Ghost inte lyckades stänga matchen med 2-0 i ”winner match” av gruppen är något jag fortfarande funderar över. F0rest & REZ är dem spelare som legat på en bra nivå under dessa två matcher och det lär behövas uppryckning ifrån resterande tre spelare i laget om turneringen inte ska ta slut här.

Båda lagen har visat upp bra spel på Nuke & Train och det är inte helt omöjligt att dessa två kartor finns med under morgondagens VETO. Jag tycker att Heroic uppträder mer som ett lag ute på slagfältet och med en Friberg som ställs mot sitt gamla lag lär inte ha några problem att se dem utslagna inför hemmapubliken i Globen.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något!

Har du inget konto hos LeoVegas i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus på upp till 2000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s