DH Masters: North – Navi

19:00 North – Na’Vi

North @2.23 1u Pinnacle

Dagens sista kvartsfinal kommer handla mycket om hur mycket två stycken spelare orkar stå emot en femma med bra momentum.

North har fått in Niko i laget istället för Mertz och har under tiden med sin nya lineup hunnit vinna 6/7 matcher vilket visar att man verkar ha hittat sitt sätt att spela CS på nu. Man kommer även in i denna kvartsfinal efter en vinst emot Astralis vilket boostar självförtroendet oändligt.

Norths absolut största styrka är först och främst deras IGL MSL som inte bara ger sitt lag chansen att komma förberedda inför matcherna med en bra gameplan utan att anpassa sig efter hur motståndarna spelare och lyckas hitta vinnande lägen därifrån. Sammanhållningen är något annat som är väldigt viktigt för ett lag som North då man inte besitter någon riktigt superstjärna utan det är kollektivet som vinner matcherna åt dem.

Ifall North är ett kollektiv där varje enskild spelare är viktig så skulle jag säga att Na’vi är lite tvärtom vilket syntes rejält under utslagsmatchen mot Ghost. S1mple & Electronic hamande på +32 respektive +38 K-D var under den serien medan resterande tre spelare hade mellan -2 till -10. Laget är uppbyggt och spelar på ett sådant sätt att man lägger allting på dessa två och när dem inte gör en insats på 100% så får Na’vi det väldigt tufft.

Det North behöver göra är att banna Overpass här för att på resterande kartor är laget såpass bra att man kan utmana Na’vi i en Bäst av tre. Denna match kommer handla om Kollektivet North vs One Man Show Na’vi och med självförtroendet danskarna har så kan S1mple och Electronic få det svårt att stå emot.

 

Ifall ni undrar över något så finner ni mig enklast på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Unibet i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s