EU LCS: Vinnare

9 September ska EU LCS finalen avgöras i Madrid och jag tycker att ett utav lagen ska vara betydligt större favoriter än vad man är när vi nu är framme i semifinalerna.

LOL -Fnatic att vinna EU LCS @2.20 2u Bet35

Team Vitality, Schalke 04, Misfits & Fnatic är alltså de fyra lagen som slåss om att få lyfta pokalen och se sig själva som mästare utav EU LCS Summer 2018.

Det var länge mycket frågetecken och snack kring Fnatic då lagets stora stjärna Rekkles helt plötsligt inte fanns med i lagets lineup och istället spelade man med båda sina toplaners där Bwipo fick uppgiften att spela botlane. Detta gjordes för att Rekkles känt sig utbränd och även fast det är tråkigt så blev det en succé för laget. Man körde inprincip över allt motstånd under säsongen och när man summerar tabellen så var det egentligen aldrig något snack om vilka som var starkast.

Man har nu fått tillbaka Rekkles i sin lineup vilket öppnar upp för att lagen kan rotera på båda toplane men även botlane vilket gör att man blir otroligt svårlästa och ger ett enormt försprång i en Bäst av 5. Lägg därtill att lagets midlaner Caps utvecklas något enormt och oavsett motstånd alltid kommer ur sin lane med en ledning.

Även fast Fnatic varit dominanta i ”seriespelet” denna säsong där man spelar bäst av 1 så tycker jag att lagets styrka ligger i långa series där man har det som behövs både ifrån spelarna men även ifrån ledningen att kunna ändra sitt spel utefter motståndarnas styrkor och således alltid ligga 1 steg före.

På lördag tar Fnatic sig ann Misfits i en semifinal och när man vunnit den matchen så kommer Fnatic vara favoriter i finalen mot Schalke / Vitality vilket betyder att vi sitter väldigt bra på 2.20. Hela Fnatic och framförallt Rekkles lär vara rejält sugen att få komma tillbaka till scenen och visa varför han är en av världens bästa spelare. Jag tycker att Unibet ligger mer rätt med 1.80 här och tvekar inte en sekund till oddset 2.20

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något!

Har du inget konto hos LeoVegas i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus på upp till 2000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s