LVP Finals: Vodafone Giants – Mad.Lions

15:00 Vodafone Giants – Mad.Lions

Mad Lions -1.5 @2.31 1.5u Pinnacle

Vi är nu framme i Final utav den spanska ligan i spelet League of legends och jag tycker att den moraliska finalen spelades i semifinalen mellan Lions – Movistar så det ska vara klasskillnad här.

Lions som var överlägsna och vann LVP i våras har haft en tuff sommar och det var nog inte många som trodde att laget skulle slå ut Movstar Riders i semifinalen. Man vann matchen med 3-2 efter att ha varit uppe i en 2-0 ledning och jag tror att tappet av karta 3 & 4 egentligen bara var nyttigt då man nu fick något att jobba med och inte bara kliva in i finalen och tro man kan ställa in skorna.

Lions junglare Selfmade har tillsammans med lagets midlaner Nemesis varit den stora anledningen till att laget lyckades ta sig till slutspel. Det positiva för Lions är att under semifinalen mot MRS så var det lagets ADC som hittade stor framgång och när alla spelare i detta lag är i form så är man väldigt ostoppbara.

Giants spelar väldigt mycket runt sin Toplane vilket kan vara positivt för laget då Werlyb i Lions spelar väldigt aggresivt. Lyckas man inte stänga ner honom så är frågan ifall Giants ens tar någon karta här då man inte är tillräckligt bra individuellt runt MID/Botlane för att kunna utmana spelarna i Lions.

Trots att Giants vann med 2-0 lagen emellan senaste man möttes så tycker jag att Mad Lions är bättre både individuellt & som lag jämfört med Giants och efter vinsten mot MRS så lär inte självförtroende direkt blivit sämre. Lions är väldigt förberedda inför denna final som lag och i en bäst av 5 så är man svårstoppade och jag tror att man max tappar 1 karta här.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något!

Har du inget konto hos LeoVegas i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus på upp till 2000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s