CSGO Faceit Major: HellRaisers – G2

2018-09-12 11:00 HellRaisers – G2

G2 @1.931 1u Pinnacle

HellRaisers tog sig till Legend stage genom att gå 3-1 i kvalet som spelades nu i helgen medan G2 redan hade ”legend” status tack vare att man kom top 8 i förra majorn.

G2 har endast spelat 1 officiell map sedan 16 Juli och istället fokuserat på att grinda och få ihop laget både på och utanför banan inför denna Major. Enligt uppgifter och info så ska man vara väl förberedda nu och känslan jag fått ifrån spelarna när jag sett intervjuer osv är att man fått tillbaka den hunger som varit borta under en längre tid.  Med en stjärnspelare som KennyS och en IGL som ex6tenz så ska man kunna skapa mer framgång än man gjort.

Hellraisers är ett ”skönt gäng” och det känns som oavsett turnering eller motstånd så är man lite av en underdog. Gång på gång motbevisar laget dock alla och frågan är hur långt man kan gå denna major. Med rätt motstånd och flyt kan man ta sig vidare till slutspel men jag ser inte HR som ett top 8 lag i detta startfält då man förlitar sig väldigt mycket på två av sina spelare och när man möter sämre motstånd så funkar detta. Nu spelar man dock mot dem absolut bästa lagen i världen och att Woxic & Issa ska kunna dra detta stora lass är för mig omöjligt.

HellRaisers förlitar sig väldigt mycket på individuell skicklighet och när man möter ett lag som har en bättre IGL samt spelare som Kenny i laget så kommer man att få det tufft. G2 borde vara så väl förberedda inför denna major att man vet exakt hur man vill att sin VETO ska se ut och att förlora öppningsmatchen av eventet ska inte finnas på kartan.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något

Har du inget konto hos LeoVegas i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus på upp till 2000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s