CSGO Faceit Major: Complexity – G2

17:00 Complexity – G2

G2 @1.724 2u Pinnacle 

Två lag som istället inledde Legend stage med att vinna sina första matchen och där VETO:n spela stor roll vilket lag som går vinnande ur striden.

G2 hade inför matchen mot HR endast spelat 1 officiell match senaste 2 månaderna och spelet gick fram och tillbaka innan man tillslut i den andra övertidsrundan kunde stänga matchen. KennyS fortsätter se lika het ut som vanligt med sin AWP och där shox & bodyy delad på lite kills fram och tillbaka. Finns egentligen inte så mycket att säga mer än att denna vinst var väldigt viktig och man lär ha bra koll på hur man ska kunna stänga ner Complexity här.

CompLexity tog sig till Legend stage igenom kvalet på plats och där spelade man endast 1 karta. Man gick 3-1 på kartan och jag förstår helt ärligt inte hur Fnatic tänkte när man lät just denna kartan spelas återigen. Det syns att man lagt ner tid på kartan och att alla spelare vet vad man ska göra där men det finns stora frågetecken hur laget ser ut på andra kartor. På pappret är Complexity ett av dem svagare lagen i denna major och hur uppträder man ifall det blir en obekväm karta för laget?

G2 och framförallt Ex6TenZ borde vara väl förberedd på att det är Inferno som Complexity vill spela så mycket som det går och där Mirage är den andra kartan som laget har hittat sina framgångar på senaste tiden. G2 själva borde ha flertalet andra kartor då man grindat nu i 2 månader och Tar man bort dessa två kartor ur VETO:n (framförallt Inferno) så har man redan där givit sig själva betydligt bättre chanser att vinna. Det finns en hunger i det franska laget och lyckas man med att inte vara efterblivna för en gångs skull så ska detta gå vägen.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni vill diskutera eller bara skrika in spelen med mig!

Har du inget konto hos Redbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus på upp till 1000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s