CSGO Faceit Major: CompLexity – BIG

15:30 CompLexity – BIG

BIG -2.5 @1.76 1.5u Pinnacle

WOW, Två lag som visat upp bra spel under hela Majorn både i kvalet men framförallt nu under Legend stage och att vi har denna matchup i en match om slutspelsplats redan dag 3 hade nog ingen kunnat förutspå.

Den tyska maskinen BIG har efter adderandet av Smooya nästan varit ostoppbara och man verkar vara ett par steg före dem felsta lagen på sättet man använder sig utav sin utility och hur man tar över en site. Ibland behövs inte dem största stjärnorna i ett lag för att man ska lyckas utan sammanhållning och bra dynamik i gruppen blandat med individuell skicklighet räcker långt och det är BIG ett praktexempel på.

CompLexity kom in i kvalet där många trodde laget skulle vara slagpåsar. Man fick dock alla lag att ta fram Inferno mot dem och wips så var man i legend stage. Precis som för BIG är CompLexity ett lag som saknar riktiga stjärnor och istället fått ihop fem stycken ”halvbra” spelare som hittat dynamiken. Man spelar väldigt disciplinerat och det har nog givit många lag en chock.

Oavsett om BIG känner sig bekväma på Inferno / Mirage så måste man ta bort dessa två kartor mot CompLexity. Det är CompLexity absolut bästa kartor och här handlar det om att sätta det andra laget i en obekväm situation. Lyckas man med detta och inte spelar framförallt Inferno så finns det goda chanser för BIG att gå 3-0 vilket betyder mycket för framförallt Smooya som då får spela slutspel inför sin hemmapublik i UK.

Ifall ni undrar över något så finner ni mig enklast på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Scandibet kan du hämta 100% bonus som ny kund här!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s