CSGO Faceit Major: Na’vi – NIP

17:00 Na’Vi – NIP

Na’Vi ML @1.729 1.5u Pinnacle

Våra svenska ninjor visar upp en form som dem inte visat upp på länge men trots detta tror jag att vår herre S1mple kommer att bli alldeles för svår att stoppa.

Ja vad ska man egentligen säga om Navi som lag? Man har tre spelare i Edward, Zeus & Flamie som springer runt och turas om att leverera på en okej nivå. Sen har vi electronic som levererar bra stora delar av matchen och tillslut har vi s1mple som är bland det sjukaste vi skådat i CSGOs historia. Denna kille är alltså 21 år och bär laget på sina axlar match in och match ut.

Allting runtomkring Na’vi handlar om S1mple och har han inte en bra dag så vinner laget inget. Det som är det positiva med detta är att det egentligen inte spelar någon roll vilken karta laget spelar utan så länge S1mple med lite hjälp av electronic spelar bra så har laget en chans.

NIP har prickat in formen väldigt bra till denna Major och det var väldigt länge sedan vi såg detta lag faktiskt prestera. REZ fortsätter att leverera fina stats samtidigt som det äldre herrarna i F0rest och Get_right verkar kunna panga igen. Man spelar bra som lag just nu och det svåra för ninjorna i denna match blir att hitta någon som kan gå jämnut med S1mple.

Jag tror att vi kommer kunna få se Overpass , Train eller Nuke i denna matchup då det är tre kartor båda lagen trivs på. Na’vi lär vilja gå för Overpass / Nuke av dessa och lyckas man att få någon av dessa två kartor så kommer ninjorna behöva steppa upp ytterligare för at vinna.

 

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Har du inget konto hos Comeon? Klicka här för att hämta 3000kr i bonus hos Comeon!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s