CSGO Faceit Major: Vega Squadron – Fnatic

11:00 Vega Squadron – Fnatic

Fnatic ML @1.763 1.5u Pinnacle

Efter att man sett lagen spela så vet jag att många backar Vega men jag tycker att man inte får glömma bort vilka spelare Fnatic har och vad dem faktiskt har åstadkommit. Draken i Fnatic gick ut under Torsdagen och hånade CIS-scenen så det finns en hel del på spel i denna match förutom just själva vinsten i sig.

Jag tänker inte sticka under stolen med att Fnatic haft det tufft senaste tiden med Draken & Xizt i laget och att man inte är lika bra som för något år sedan. När lagspelet inte funkar gäller det att förlita sig på individen och när spelare som Krimz och Flusha är på humör så är det inte roligt att stå på andra sidan.

Man visste att Vega var ett bra lag men det man visat upp såhär långt under Majorn har nog förvånad många. Bra spelidé blandat med att olika spelare kliver fram gör att laget blir väldigt svårläst och många av motståndarna har nog blivit lite förvånade över hur bra Vega faktiskt är.

Kollar vi på hur VETO:n kan se ut för denna match lär vi få se en Inferno eller Mirage. Det är kartor båda lagen känner sig hemma på och det är dags nu för Fnatic att bevisa för hela CS scenen att laget inte är skit rent u sagt. Att få möta Vega är ”lyx” då dem räknas som ett av dem sämre lagen på majorn så här har man ett ypperligt tillfälle att gå 2-1 och vara 1 match ifrån slutspel.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni vill diskutera eller bara skrika in spelen med mig!

Har du inget konto hos Redbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus på upp till 1000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s