CSGO Faceit Major: Fnatic – NaVi

16:30 Na’Vi – Fnatic

Fnatic ML @3.50 1u Pinnacle | Flusha över 16.5 Kills @1.869 1.5u Pinnacle

Vi är nu framme i omgång 4 och i denna match så finns det en slutspelsplats i potten. Jag hade varit dum i huvudet om jag sagt att Navi inte ska vara favoriter men såhär stora? Knappast.

Exakt som jag skrev igår så handlar väldigt mycket om S1mple runtomkring NaVi och även fast det inte känns som han gör en bra match så ligger han alltid i toppen av scoreboarden. Jag förstår mig inte på hur han match efter match kan leverera och när han får hjälp av sina lagkamrater som igår mot NIP, ja då är Navi ett ruskigt bra lag. Det känns som att skillnaden på Navi nu och för ett par månader sedan är att man förstått hur jävla bra S1mple är och att istället för att försöka spela som ett normalt lag så spelar man utefter sina styrkor.

Fnatic blandar och ger väldigt mycket men när man spelar som man ska så ser det riktigt bra ut. Tyvärr händer det lite allt för sällan och laget har haft enorm tur med lottningen för hade man fått möta lag av den högre rankingen så är frågan om man inte gått 0-3. Det som ser positivt ut för laget är dock att man trots sitt dåliga spel skrapat ihop två vinster. Tycker att det finns ett enormt sparkapital i Flusha som måste börja komma igång och gör han det så kommer det helt plötsligt se riktigt bra ut för Fnatic.

Får vi Train / Overpass i denna VETO så kan vi rätta rött redan nu på spelet men jag hoppas att Xizt inte är lika hjärndöd som han var i matchen mot CompLexity och faktiskt sköter sitt jobb här. Kan Fnatic få en karta man är bekväma på och att Flusha kommer igång så ska inte Fnatic stå i detta höga odds. Här spelar vi rent av på värde då jag utan tvekan tror att Fnatic löser en vinst mot Navi fler gånger än vad oddset visar i en BO1.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något

Har du inget konto hos LeoVegas i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus på upp till 2000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s