CSGO Faceit Major: HellRaisers – Fnatic

12:00 HellRaisers – Fnatic

Fnatic ML @2.10 1.5u Kambi 

Vi kliver in i den sista dagen av gruppspelet där vi har tre stycken Bäst av tre framför oss, Vi sitter väldigt bra på ”NIP att kvalificera sig – NEJ @ 1.95” då man möter MIBR som har ett odds på 1.60-1.65. Nu släpper vi den matchen dock och vänder blickarna till det andra svenska laget i turneringen Fnatic som enligt mig inte ska vara underdogs.

I denna match har vi två lag som man aldrig riktigt vet vart man har inför en match då man är väldigt mycket upp och ner i sina prestationer. Kollar vi på HellRaisers så är det ISSA tillsammans med Woxic som drar det stora lasset här och det gäller att dessa två vaknat på rätt sida. Om någon av dessa två spelare inte levererar på topp i denna match så kommer det garanterat att bli väldigt tufft för HellRaisers.

På andra sidan har vi Krimz som dragit det stora lasset denna turnering och det är dags för egentligen alla resterande i laget att vakna till liv nu. JW samt Draken har spelat på en ok nivå under eventet men jag vet att framförallt JW har betydligt mer att ge än han visat. Någon som däremot har spelat under all kritik denna Major är Flusha och jag hoppas verkligen för hans egen skull och för lagets skull att han pangar imorgon för när han är på humör och i form så är han tillsammans med Krimz väldigt svårstoppade.

Fnatic lär banna två av dessa tre kartor (Train, Overpass, D2) samtidigt som HR med stor sannolikhet kommer att banna nuke och mirage / Inferno. Det kommer att leda oss till en VETO där Fnatic väljer Mirage / Inferno, HR väljer den karta som inte blir bannad av dem tre jag listat här uppe för att lämna cache som tredje och sista kartan i denna match. Får vi inget förvånande VETO här så tycker jag att svenskarna har bra chans att avancera till slutspelet och ge sig själva ”legend status” inför nästa Major.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något

Har du inget konto på Kambi i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus på upp till 2000kr som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s