SSL HERR: IBF Örebro – Lindås Waves

19:00 IBF Örebro – Lindås Waves

Lindås @3.03 2u Svenska Spel

Två av lagen som tippas slåss kring nedflyttningssträcket och jag tycker att nykomlingarna ifrån GBG inte ska underskattas.

IBF Örebro tog sig upp till innebandyns finrum förra säsongen och man har mycket att tacka sin första femma med Ekengren, Palmén och jirebeck att man även i år spelar i SSL. Nu har man tappat Palmén till Linköping och även Kanebjörk som stod för mycket karaktär och rutin. På plussidan har man dock lyft upp flera talanger och framförallt är det Emil Ruud (som redan förra säsongen spelade) man ska hålla ögonen på då han är helt makalöst jävla bra.

Lindås har gjort en riktigt bra Silly Season, förutom att behålla väldigt många spelare så har man kunnat krydda truppen med rutin ifrån det andra Göteborgslaget Pixbo. Många tror att Lindås kommer att bli en slagpåse i år då föreningen är väldigt oerfaren ifrån att vara uppe på toppen men med dem spelarna laget har så tror jag annat. Kommer att kunna chocka många lag med sitt spel och får man en bra start och lyckas ta poäng mot några av sina bottenkonkurrenter så är det inte omöjligt att laget spelar i SSL även 2019/2020.

Örebro är verkligen på samma nivå som man var förra året och här möter man ett Lindås som är sugna på att få spela i finrummet och visa att det inte var någon slump att just dem gick upp. Göteborgarna kunde inte fått en bättre premiär och känslan är att Örebro kan få det tufft här.

Ifall ni undrar över något så finner ni mig enklast på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Scandibet kan du hämta 100% bonus som ny kund här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s