SSL HERR: Växjö – Linköping

Under onsdagen börjar äntligen innebandyn igen och jag har tittat in mig på tre matcher där jag tycker att lagen har betydlig större chans än vad oddset visar.

18:30 Växjö IBK – Linköping IBK

LIBK @2.57 Svenska Spel 1.5u

Två lag som brukar spela tighta matchen mot varandra där stora rubriker brukar hamna på lagets två tränare (Nordén för Växjö &  Astbrant för Linköping) Det är två herrar som gillar att prata i media och man vet aldrig vad man ska förväntas ifrån deras käft.

Jämför vi båda lagen så tycker jag att Linköping har rustat upp sitt lag mer då man fått in Palmén / Wahlgren som enligt mig är av ren toppklass på sin position. Blandar man detta med unga hungriga talanger som Nemecek, Hovlund, Seth & zetterström så ser vi att laget har en bra mix av rutin, talang och stjärnor.

Växjö har stor potential i sin trupp och Nordén gillar att värva in unga spelare som han tror passar in i laget och kan utveckla istället för redan klara stjärnor. Tappet av världens bästa målvakt och kaptenen kommer såklart att påverka Växjö inledningsvis. Ludwig persson, Andre andersson och Markus Jonsson är tre spelare som kommer att få ta extra stor ansvar i år och kan man få tillbaka en spelare som Ramirez i 100% så kommer laget ifrån småland att bli tunga att möta.

Såhär långt så är känslan att Linköping är bättre förberedda inför premiären och att man på två femmor har betydligt bättre spets. Vet faktiskt inte varför Växjö är såhär stora favoriter inför matchen och väljer därför att backa Linköping här.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Har du inget konto hos Comeon? Klicka här för att hämta 3000kr i bonus hos Comeon!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s