CSGO Faceit Major: BIG – Na’Vi

16:15 BIG – Na’Vi

BIG @3.0 Bethard 1u

8 stycken lag ska bli fyra och enligt oddset så är det redan klart vilka som ska gå vidare då fyra av lagen är rejält favoriter i alla matchen. Jag håller med om att rätt lag är favoriter men att vissa av lagen är lite förstora favoriter och ett av dem lagen är Na’Vi.

Na’vi tog sig till kvartsfinal igenom att gå 3-1 i ”gruppspelet” relativt enkelt och mycket är tack vare S1mple. Denna kille är helt magnefik och precis som jag skrivit tidgare så spelar det fan ingen roll vilken karta laget spelar, motstånd man möter, dag eller event man spelar på så levererar han verkligen varje jävla match. Han har Electroninc som vapendragare och det är dessa två killar som ska stå för inprincip all firepower i laget. Resterande tre spelare har egentligen ingen press alls på sig att leverera utan man ska bara se till att inte dör för lätt och underlätta med Flashes, baita osv.

Även BIG tog sig vidare efter att man gått 3-1 i ”gruppspelet” och det är ett väldigt spännande lag. Gänget består av fyra stycker tyskar tillsammans med Smooya från UK och man besitter inte samma firepower och individuell skicklighet som FaZe, Astralis, Liquid osv. Men BIG spelar verkligen som ett LAG och det är verkligen kul att se att ett gäng spelare som troligtvis är ganska okända för er som inte är insatta i scenen kan leverera såhär bra resultat.

Båda lagen trivs på kartan Train men efter det är det ganska öppen vilka resterande två kartor kommer att bli i denna matchup. BIG lär vilja gå för Dust 2 men frågan är om NaVi vågar lämna den öppen? Oavsett kartor så utstrålar BIG någonting extra för mig och att vi får 3 gånger pengarna på att man slår NaVi i en bäst av tre tycker jag vi ska jobba in.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni vill diskutera eller bara skrika in spelen med mig!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s