IB: Salem IF – RIG Umeå

23/9 16:00 Salem IF – RIG Umeå

RIG Umeå +4.5 @1.90 2u Svenska Spel

Förra året var Salem ett mål ifrån att gå upp i SSL samtidigt som RIG Umeå tog sig upp till Allsvenskan efter att ha vunnit kvalet för Div 1 Norrland. Efter att kollat av hur trupperna inför söndagens match ser ut samt vilken kvalité lagen har så tycker jag att linan ligger 1-2 bollar för högt.

Salem kommer att sakna en del spelare inför matchen samtidigt som man just nu har ytterligare några spelare som är oklara för att kunna spela premiären. Laget brukar vara ganska segstartade i serien för att runt jul växla upp och till våren bli ett av seriens bästa lag. Nu ska man möta ett lag man aldrig mött förut och enligt några spelare i laget kan detta bli en av dem tuffaste matcherna i serien då man oftast har problem med lag som också spelar man – man försvar.

RIG är en gymnasieskola som knyter till sig några av landets största talanger varje år för att utveckla dem till seniorspelare. Det man gjort nu för första gången är att man kvalat upp till Allsvenskan och se hur man står sig mot motstånd som är ett par nivåer bättre än Div 1 Norrland. Spelare som Wettergren / Ahrén kommer att få dra ett stort lass i år och jag tror inte att man lär bli något topplag men man blir jobbiga att möta med sitt man – man försvar och spelare som alla besitter en bra individuell talang.

Tror att Salem kommer att underskatta RIG lite samtidigt som spelarna själva sagt att mot man – man försvar så har man haft problem tidigare. Finns även en hel del föredetta Salem spelare i RIG laget och även om Salem vinner detta så ser jag inte att man ska gå och vinna matchen med 5 bollar. Hade själv satt linan någon boll lägre som sagt och då tvekar jag inte!

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel nära inpå matchstarter och framförallt på Division 1 innebandy då dessa odds försvinner snabbt!

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s