Innebandy

Under veckan har innebandy säsongen dragit igång och förutom på Esport är det här jag finner mitt intresse kring spel. Precis som jag skrev i öppningsinlägget av bloggen så har jag spelat innebandy och har ett brett kontaktnät i dem flesta serien som går att spela på. Hur har jag tänkt mig kring årets säsong?

SSL herr & dam spelas både i veckorna och helgerna så här kan det komma speltips under alla veckans 7 dagar ifrån båda serierna. Spel kommer då att komma på förmiddag samma dag eller kvällstid dagen innan beroende på hur mitt schema ser ut.

Allsvenskan södra & norra kommer att spela sina flesta matcher på helgen och beroende på hur och vart jag jobbar så kommer tips upp minst 3 timmar innan matchstart. När matcher spelas på fredagen så kommer dessa spel komma upp under morgonen, lördagens matcher kommer Fredagskvällen eller Lördagseftermiddag och söndagsspelen kommer lördagskvällen eller söndagsförmiddagen.

NYTT för denna säsong är att Coolbet erbjuder odds för Division 1 innebandyn och jag tror att odds för dessa matcher kommer att komma under fredagar. Denna marknad har en ganska låg limit och efter att 10-20 personer spelat så sänker man oddsen. Det gör att jag aldrig kommer hinna skriva inlägg kring Div 1 matcherna och dessa spel kommer ni istället hitta på min Twitter som ni följer HÄR.

Har ni några frågor kring innebandy, sitter på bra info eller allmänt vill prata spel med mig så gör ni det lättast på Twitter där jag har min DM öppen!

Spelbolagen som kommer att användas för innebandyn är följande:

Kambi (LeoVegas, Unibet etc), Bethard, Bet365, Coolbet, Svenska Spel

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s