BONUSHUNT

Vill förtydliga att genom att hänga med på detta lilla projekt så stödjer du vidareutvecklingen utav sidan. Syftet är självklart att omsätta bonusarna och plocka ut gröna pengar på bonusens bekostnad och precis som alltid är siktet inställt på positiv avkastning på spelen. Du som tror något annat är välkommen att kontakta via twitter så besvarar jag frågor där.

Vad är det då man gör? Precis som det låter så jagar man efter dem bästa insättningsbonusarna man kan hitta hos olika bolag och sedan börjar det roliga, grinden! Här ifrån så sitter man nu med sina egna cash + bonuscash inne hos ett spelbolag och dessa pengar ska omsättas x antal gånger innan man kan göra ett uttag.

Många ser bonusar som något negativt men är du duktig på din sak så kan du vid dessa bonushunts göra väldigt fina pengar och jag tycker att delad glädje är den bästa glädjen.

Precis som jag skrev där uppe så hjälper det mig och hemsidan framåt ifall ni gör erat konto via mina länkar men MÅLET för mig med alla mina spel är att vi alla ska gå profit.

Vi kommer att börja med en bonus ifrån Scandicbet som ni hämtar HÄR . Det är en bonus som ska omsättas 5x under 15 dagar och tanke är att vi kör igång under Torsdagen 27/9 ( självklart kan man hoppa i efterhand men jag kommer att dela spel ifrån torsdagen på denna bonus).

Jag personligen kommer att starta med 3000kr (2000kr + bonuspengar 1000kr)  på denna bonus och spelen som jag spelar ut kommer att rekas ut i vad jag lägger i insats och ej units (så vi kan jobba in samma % insats beroende på hur mycket ni börjar med). Det kommer vara både mina egna rekar men även den del ryggar som spelas med denna bonus och självklart kommer jag att credda dem jag ryggar!

När ni har skapat ett konto och satt in pengar så får ni gärna dra ett DM till mig på twitter eller svara på tweeten som detta inlägg kommer ligga länkat till så jag vet hur många vi är (min twitter hittar ni HÄR).  För alla som är med så kommer spelen att delas här på bloggen (både egna spel samt ryggar) varje förmiddag och ifall det kommer något jag hittar under dagen så får ni det på twitter DM så att ni inte missar några spel!

Har ni några frågor eller funderingar så skriv till mig direkt på twitter så rättar vi ut alla frågetecken innan vi drar igång! När denna bonus är omsatt och vi förhoppningsvis plockat ut en del pengar så går vi vidare igenom bonusjagandet!

Väl mött och ha en trevlig dag!

Vi kommer att börja med en bonus ifrån Scandicbet som ni hämtar HÄR  & frågor besvaras via min twitter som ni hittar HÄR

2 reaktioner till “BONUSHUNT”

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s