Bombmatta Söndag

Har lite ont om tid just nu och eftersom en hel del matcher börjar tidigt imorgon så väljer jag att posta alla spel i denna tråd med en liten text om alla istället för något längre.

ESPORT

06:00 LOL Worlds – G2 Esport -vs Infinity eSports CR

G2 -2.5 @2.07 1.5u Pinnacle

Vi går in i den sista fasen av ”play-in” där vinnare av denna match tar en plats i huvudturneringen. Platsen betyder väldigt mycket för hela G2 som organisation och inte minst för lagets stora stjärna Perkz som byggt upp detta ”nya” G2. Lär vara väl bra förberedda för denna match och i detta läge har jag svårt att se spelare av G2s kaliber göra några chansningar och slarva. Tror det blir en väldigt ensidig historia här och att man vinner med 3-0 relativt enkelt.

10:00 LOL Worlds – G-Rex vs BAUSuperMassive

BAU @3.2 1.5u Pinnacle

Tycker att BAU är ett bra lag och jag tror att denna match kommer att bli betydligt jämnare än vad oddsen visare. Finns bra värde här på turkarna då G-Rex inte borde skrämma dem alldeles för mycket. Tror och hoppas att vi får ytterligare ett lag ifrån EU (även om det är turkiska ligan) i Worlds då det är ett lag som passar perfekt som underdogs!

Innebandy

14:00 Allsvenskan Norra – Gävle GIK vs Wibax Patriots IBK

Wibax DNB @2.55 1u Kambi 

Gävle är enligt mig ganska överskattade i år då man tappat en del tongivande spelare och inte riktigt lyckats fylla på. Här möter man ett hungrigt Wibax som kanske inte är det bästa laget på pappret men man har en målvakt med bra rutin och hela laget kämpar och sliter för varandra i 60 minuter. Även om Gävle är bättre på pappret så tycker jag inte laget har imponerat inledningsvis av säsongen och kan få det svettigt imorgon mot Patriots

15:00 Salibandyliiga – LASB vs Happee 

Happee -0.5 @1.72 2u Bet365 / Kambi

När man fick behålla P. Kotilainen och Mika Kohonen vände hem så börjades det prata om att Happee skulle vara en utmanare till Classic om guldet i år. Man har börjat denna säsong helt okej och här har man bra chans att hänga på toppen då LASB endast har 3 poäng på sina fyra första matcher. Det finns en spets i bortalaget som ska avgöra denna matchen och detta odds känns generöst.

16:00 SSL HERR – Storvreta IBK vs Sirius IBK

Storvreta -3.5 @1.90 1.5u Bet365

Här ligger Kambi / SvS mer rätt med odds runt 1.66. Visst har Vretas säsongsinledningen inte varit den bästa men här får man ett ypperligt tillfälle att bygga en bra trend och det lär inte saknas motivation i ett derby? Kollar vi även på pappret är det MAX 2-3 spelare ifrån Sirius som tar plats hos Vreta så detta ska man vinna med ett par bollar.

16:00 Allsvenskan Norra – Salem IF vs KAIS Mora

KAIS +3.5 @1.90 1.5u SvS

Salem har etablerat sig rejält i Allsvenskan och på hemmaplan är man väldigt vassa. Har en del skador / sjukdomar som spökar i truppen vilket gör att man inte kunnat eller kommat att kunna ställa upp med fullt manskap i denna match. Möter Mora som fick platsen ”gratis” efter att Umeå City dragit sig ur men har dock värvat in en del rutinerade spelare blandat med egna talanger. Kommer att bli tufft för dalalaget men tycker linan kontra odds ligger någon boll för högt.

17:00 SSL Herr – FC Helsingborg vs Linköping IBK

LIBK @1.58 3u Kambi (får ni spela på -1.5 till 1.72 så är den bättre)

Tycker att Linköping är bättre på alla positioner och varit inne på att plocka -2.5 linan under dagen. Kambi har dock dessa två linor och jag väljer att kliva in tyngre än resterande spel för dagen på ”mitt” Linköping som efter en riktigt dålig premiär har steppat upp. Förlorade förvisso mot Kalmarsund senast men det finns revanschlust i laget och möter ett Helsingborg som är under nykonstruktion och inte riktigt har hittat sin identitet. FCH ligger sist och LIBK kan inte få ett bättre läge att haka på toppen och skaka av sig förlusten senaste än detta. Bet365 har 1.32 på Linköping vilket jag anser är mer rätt.

Undrar ni över något eller bara vill diskutera så hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Kambi så Klickar du här för att hämta 100% bonus!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s