Bonushunt #1 sammanfattning

Vi är nu klara med Scandibet och det är med en besvikelse som jag sammanfattar resultatet här.

Vi startade med totalt 3000kr (2000KR insättning + 1000KR bonus) och efter halva bonusen så var vi uppe på ca 4500KR. Härifrån så var det mycket spel som blev voidade pga olika anledningar och tyvärr så gick resterande spel inte så bra. Den stora boven i detta är mina egna spel som var helt katastrofala igenom hela bonusen och får tacka dem ryggarna jag gjorde att det inte slutade sämre. Om ni gjorde exakt likadant som jag (startkassa, insats, spel) så slutade vi på 1909KR och tyvärr får vi ge Scandibet 91kr och kämpa vidare!

Scandibet som bolag då? För större ligor så har dem bra utbud och jag tror även att det är just utbudet på mina egna marknader som gjorde att resultatet blev som det blev. Någonting som var väldigt positivt för bolaget är deras kundtjänst som hjälpte till snabbt och fixade dem små problem som jag hade. Vågar inte säga allt för mycket om hur deras odds kontra andra bolag ser ut men det är ett EU bolag som jag kan rekommenderar folk att spela på ifall man spelar på större sporter och ligor.

Spreadsheet till bonushuten: http://www.spreadsheet.se/ehbonushunt/

 

Vad är nu nästa steg i denna Bonushunt då?

Jo till helgen kommer det att dra igång del 2 av bonushunten och med stor sannolikhet blir det hos LeoVegas. Mer info kring detta kommer att komma senare under vecka och har ni inte konto hos Leo så  är det bara att Klicka här för att hämta 100% bonus hos Leo Vegas!

Som vanligt hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni har några frågor eller funderingar!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s