LOL Worlds: Flash Wolves – Afreeca Freecs

11/10 10:00 Flash Wolves – Afreeca Freecs

FW @2.63 1.5u Coolbet (Finns till 2.75 hos Betway)

Vi kliver in i dag två utav Worlds där Koreas svagaste lag Afreeca Freecs ska ta sig an det enda laget ifrån Taiwan som kan utmana internationellt.

FW gjorde precis som väntat och körde över sitt motstånd i match nummer 1 av turneringen och jag verkligen älskar att se detta lag spela. Den liga laget spelar i håller tyvärr inte så hög nivå men trots detta så levererar man bra resultat om och om igen på den internationella scenen och det känns som att dem alltid är underskatta trots att spelarna i laget besitter mycket erfarenhet.

sammanhållningen och tilliten till varandra är vad som gör detta lag så bra då 4/5 spelare har kamperat ihop under en längre tid. I början av året så fick man in en ny Jungle spelare i Moojin som spelade otroligt bra under lagets första match vilket också öppnat upp fler sätt för laget att spela på i det tidiga stadiet av matcherna. Har FW som en lite ”dark horse” detta Worlds och jag tror att topplagen får se upp när man möter detta gäng.

Afreeca Freecs gjorde ett fenomenalt slutspel borta i Korea vilket ledde till att laget kunde ta sig till worlds för första gången som organisation. Det är dock inga nykomlingar som spelar i deras lineup trots att man dem som såg lagets match mot G2 under onsdagen kan ha trott det.

Det känns som att laget blev tagna av stundens allvar och hade ingenting att säga till om under midgame när G2 totalt tog över och dominerade matchen. Jag håller Afreeca som det sämsta av Korea / Kina lagen och tror att man faktiskt kan få det tufft att ta sig ur gruppen. Rent individuellt håller laget hög standard i framförallt toppsidan av kartan men det saknas en klar ledare i laget som kan ta tag i det när det går utför ingame.

Jag tror och hoppas att Flash Wolves gör sin hemläxa på hur G2 tillslut vann enkelt över Afreeca och lägger till lite av dem ingredienserna i sin egen soppa, för gör man det och lyckas komma ur pick & bans bra så har man betydligt större chans än vad oddsen visar. FW är inte på Worlds för att titta på och ska man ta sig långt i denna turneringen så behövs en vinst här.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del livespel under turneringens gång!

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s