LOL WORLDS: Lördagsmatta

Vi har tre stycken långtidsspel igång för turneringen där LPL lagen dominerat såhär långt och det känns som att KT Rolster ifrån Korea är det enda hotet till vårt tunga spel på LPL att vinna WORLDS @2.0, Andra två spelen la jag ut på twitter igår och det är två stycken MVP spel där vi går för UZI @2.50 1u, samt Caps @41 0.5u.

League of Legends – Worlds 

Tycker alla Match odds på segrare idag ligger alldeles för dåligt för att hitta något värde och kommer istället att investera mina pengar i över / under spel.

11:00 G2 – Flash Wolves

Över 12.5 Torn @2.81 1u Pinnacle | Över 3.5 Drakar @2.13 1u Pinnacle

Tycker att FW sett riktigt bra ut medan G2 såg riktigt skakiga ut i sin senaste match. Kan bli jämnt här och väljer att dela upp insatsen på två olika överspel.

12:00 Invictus Gaming – 100 Thieves

Under 30 minuter spelade @1.85 1.5u Kambi 

100T blev överkörda av Fnatic och hade svårt att stänga matchen mot G-Rex. IG med Rookie är och ska vara nivåer högre än 100T här och kastar man inte bort matchen inledningsvis eller fuckar upp sin P/B så vinner man detta under halvtimmen.

13:00 G-Rex – Fnatic

Under 33 minuter spelade @1.98 1.5u Pinnacle 

Precis som med IG så har man en Midlane som är i en riktigt bra form och man har märkt på sociala medier att dem misstag som gjordes under Fredagen mot IG inte ska upprepas. Tror man gör det väldigt enkelt för sig här och kliver ur första rundan av gruppspelet med en bekvämlig seger.

14:00 Team Liquid – MAD-Teams

Över 12.5 Torn @2.65 1u Kambi | Över 3.5 Drakar @2.25 1u Kambi / Bet365

Två lag vars resa kommer ta slut i gruppspelet då EDG och KT är så pass mycket bra. Båda lagen har egentligen inte haft så mycket att säga till om under inledningen av turneringen och det är i dem två matcherna emellan varandra man kommer ha en chans att vinna. Tycker att Team Liquid ska kunna vinna denna och är med all rätt favoriter enligt oddsen men jag tror inte att det kommer att bli någon stomp som det blivit i dem andra matcherna och väljer återigen att dela upp insatsen emellan två överspel. Exempelvis ligger Pinnacle med 1.44 på överspelet här.

15:00 KT Rolster – Edward Gaming

Över 12.5 Torn @2.65 2u Kambi / Pinnacle 

KT som tillsammans med RNGU är stora favoriter att ta hem Worlds spelar nu seriefinal mot EDG. Dessa två lag kommer som sagt att spela vidare i turneringen när man sammanfattar gruppen och jag tror att bolagen underskattar EDG lite. Det är absolut inget dåligt lag och får man till en bra draft här så kan man till och med utmana om en seger. Borde bli relativt jämn match då t.ex. över 3.5 dragons ligger på 1.55 och väljer därför att bara investera i Tornspelet här.

Precis som vanligt hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_, det kan även förekomma en hel del livespel under dagen!

Spelbolag som går under Kambigroup är bland annat Leovegas, Mr Green och Redbet. Är det så att ni saknar konto hos någon av dessa så kan ni klicka på följande länkar för att ta del av marknadens bästa bonus: Leovegas ,MR GreenRedbet

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s