Bonushunt Bolag #2

bonushunt

Hängde ni inte med på första bonushunten och undrar vad detta är för någonting? I så fall kan ni klicka här ”bonushunt” så kommer ni till ett inlägg där jag förklarar hur allting går till.

Dags att sätta tåget i rullningen igen och denna gång tar vi oss an LSBET (100% upp till 1000KR)

Hos LSBET måste vi först omsätta vår insättning 1x för att få tillgång till våra bonuspengar och därefter ser kraven ut enligt följande: 6x (Insättning + Bonus) till ett lägsta odds på 1.80

Tanken är att vi kommer att köra igång bonusen på tisdag eller onsdag så när ni bestämt er för att vara med dra gärna iväg ett DM till min twitter så jag har koll på vilka som är med på tåget även denna gång. Det kommer att bli både egna spel samt ryggade spel där spelen kommer att postats på kvällen innan alternativt tidigt samma morgon men ni som är med på tåget kommer både få spelen skickade till er via DM samt att det alltid kommer en tweet!

Resultat ifrån del 1 i bonushunten hittar ni här!

Jag vill återigen förtydliga att genom att hänga med på detta lilla projekt så stödjer du vidareutvecklingen utav sidan. Syftet är självklart att omsätta bonusarna och plocka ut gröna pengar på bonusens bekostnad och precis som alltid är siktet inställt på positiv avkastning på spelen. Du som tror något annat är välkommen att kontakta via twitter (hoogemil_) så besvarar jag frågor där.

Du som inte har ett konto hos LSBet kan ta del av bonusen på 1000kr genom att klicka här!

 

8 reaktioner till “Bonushunt Bolag #2”

  1. Pingback: Emils Betting

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s