CSGO ESL Pro League: MIBR – Team Envy

MIBR – Team Envy

MIBR -5.5 Karta 1 @1.85 1.5u Coolbet | MIBR -5.5 Karta 2 @1.90 1.5u Coolbet

Inatt spelas flertalet matcher i ESL PRO League NA och jag tycker att ett av världens bästa lag i form a MIBR ska vara ett par snäpp bättre än vad det nya laget Team Envy är.

Envy har på sina 8 första matcher tillsammans bara lyckats ta 1 seger. Jag vet att Envy har investerat väldigt mycket pengar i denna satsning och jag hoppas att organisationen har tålamod med laget och ger man denna femma tid så tror jag att det kan finnas potential till att bygga något som iallafall kan generera pengar. Dem här fem spelarna tillsammans kommer aldrig att bli något världslag men lyckas man bygga en grund och göra några byten så kan det plötsligt bli intressant

På andra sidan har vi ett lag som är väl ihopspelade och efter att ha haft en liten svacka i mitten av året så har man nu börjat hitta form igen och ser riktigt heta ut. Har inte haft några stora bekymmer alls senaste matchen och nu är det ett väldigt bra tillfälle för Fallen och hans mannar att plocka hem två enkla vinster.

Sålänge MIBR inte underskattar Envy utan har 100% fokus så ska detta gå vägen. Det finns som sagt potential och bra individuell skicklighet i Envy men just nu är man inte synkade och att man ska lyckas få över 10 rundor mot detta MIBR har jag svårt att se.

Ni finner mig som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något

Jag kommer under helgen eller i början av nästa veckan att köra igång en ny bonushunt på sidan LSBET. Har ni inget konto där eller undrar vad en bonushunt är för något så klickar ni här

 

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s