CSGO DH Atlanta: Vyalie Pitoni – Represent

16:00 Vyalie PitoniRepresent

Represent @2.30 1.5u Kambi

Det öppna kvalet till Atlanta har börjat dra igång och här väljer jag att investera mina pengar i fem svenskar som har bra potential.

Represent besitter en femma med bra individuell nivå där framförallt spelarna Elo & Bodenmeister är dem som sticker ut både individuellt samt med rutin och ledarskap.  Dessa två spelare tillsammans med Wolfy har hängt ihop under en längre tid och har verkligen börjat hitta varandra i spelet (Elo & Wolfy har spelat med varandra sedan 2016). Lyckas man få Bodenmeister på en AWP och få in Kaktus samt Mistfire i sättet man vill spela så kan det bli jobbigt för ryssarna.

Motståndarna i Vyalie är rent av en mix och precis som ofta i dessa kval sätter sig vänner ner och spelar för att ta ett litet break ifrån sina ”riktiga” lag och få ha lite kul. Ingen av spelarna har direkt någon enastående CS karriär förutom att man spelat onlinekval och turneringar.

Tycker att värdet ligger på våra svenskar grabbar här och jag tror att det är laget som vill detta mest och borde således vara mer motiverade. Lyckas man få en karta man är bekväma på samt fått några praccs tillsammans blir detta vinst!

Precis som vanligt hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_, det kan även förekomma fler spel under dagen!

Spelbolag som går under Kambigroup är bland annat Leovegas, Mr Green och Redbet. Är det så att ni saknar konto hos någon av dessa så kan ni klicka på följande länkar för att ta del av marknadens bästa bonus: Leovegas ,MR GreenRedbet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s