CSGO ESL Pro League: Ghost – Luminosity

Ghost – Luminosity

Ghost Karta 1 -2.5 @2 1.5u Bet365 | Ghost Karta 2 -2.5 @2.05 1.5u Kambi

Vi beger oss över atlanten för att kika in EPL matcherna mellan Ghost – Luminosity där jag tycker att bolagen överskattar gänget ifrån Brasilien.

Ghost har verkligen visat den senaste tiden att man håller en väldigt hög nivå och faktiskt kan utmana topplagen. Förutom åldersmannen Steel så är resterande fyra spelare mellan 16-21 år ålder men trots detta sitter nästan alla spelare på 300+ kartor spelade. Så det finns bra erfarenhet i laget trots den unga åldern, blanda ihop detta med att just denna konstelation av spelare är relativ ny så förstår ni att hungern samt motivationen är på topp.

Luminosity är enligt mig ett helt okej lag på papper men  det verkar vara stora problem för en lina från Brasilien att faktiskt skapa några resultat (om vi räknar bort Fallen & co i MIBR). Tre av spelarna har spelat ihop väldigt länge men trots detta så känns det inte som att man har samma åsikter ingame och det märks när laget möter bra motstånd att kommunikationen och lagspelet inte är där till 100%.

Ghost Mappool är det inte heller något fel på och att man får Inferno som är lagets most played samt Train här mot ett svagt Luminosity gör inte saken sämre. Trots att Luminosity visat helt okej resultat på dessa kartor så tycker jag att det finns mycket som talar för att ett hungrigt Ghost ska hänga på MIBR i toppen. Raka till 1.72 funkar men jag väljer att ta -2.5 hcp (får inte bli 16-14) då jag tycker att Ghost ska kunna lösa en seger med minst 3 rundor här

 

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del spel inför kvällen

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s