ECS: Fnatic – Optic

Fnatic – Optic

Fnatic Karta 1 @2.17 1.5u Coolbet | Fnatic karta 2 @2.25 1.5u Kambi 

Trots att Fnatic haft en del spelarbyten samt haft väldigt dålig form senaste tiden så tycker jag det är helt fel av bolagen att sätta Optic som Favoriter x2 då jag absolut inte tror att detta slutar 2-0 Optic.

Fnatic har nyligen tagit in två nya spelare i Twist samt unga supertalangen Brollan efter att Flusha och Draken fått lämna. Jag som följt Fnatic länge och som älskar hela organisationen ser redan att detta byte kommer att bli bra bara spelarna vill att det ska bli bra och vågar att ge det tid.

Motivationen samt lagandan har höjts betydligt och framförallt Krimz & JW tycker äntligen att det är roligt att spela CS igen. Individuellt håller Fnatic högsta klass och när man fått in Brollan och Twist i lagspelet så tror jag att Fnatic kommer att bli riktigt farliga

Optic är ett lag jag har väldigt svårt för då jag inte tycker att dem är väldigt mycket upp och ner. Tycker inte att Optic håller samma individuell nivå som resterande topplag utan det är lagspelet som är deras styrka. När då inte stjärnspelarna levererar eller man möter ett lag som har flertalet väldigt duktiga spelare rent individuellt så får danskarna stora problem.

Det är Inferno & Train som ska spelas där Optic faktiskt trivs, men jag vet också att historiskt sätt trivs även svenskarna här och Fnatic spelade alldeles nyss på Train mot North och det såg stabilt ut. Nu spelar även Optic mot North innan vår match drar igång där Fnatic kan kolla över sin match, ta vila samt kika på hur Optic hanterar North.

Tycker att Fnatic ser bättre och bättre ut för varje match som spelas och när man nu har en vinst i ryggen mot ett Optic som spelar direkt innan så har jag svårt att se danskarna faktiskt gå in och vinna denna match med 2-0. Fnatic tar minst 1 av dessa kartor vilket betyder pengar tillbaka och det är inte omöjligt att man vinner 2-0 här för jackpot.

Precis som vanligt hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_, det kan även förekomma några extra spel inför natten

Spelbolag som går under Kambigroup är bland annat Leovegas, Mr Green och Redbet. Är det så att ni saknar konto hos någon av dessa så kan ni klicka på följande länkar för att ta del av marknadens bästa bonus: Leovegas ,MR GreenRedbet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s