Salibandyliiga: Happee – Oilers

Happee – Oilers 

Happee @2.12 2u Kambi 

Innebandyn är tillbaka efter landslagsuppehållet och det finns fint värde på hemmalaget här då man efter en halvdan start börjat växla upp och vid vinst här hänger på toppen.

Happee har fått tillbaka Mika kohonen vilket gör otroligt mycket för laget både på och utanför planen, han sprider ett lugn som gör att hela laget lyfter sig och fokuserar på rätt saker. Förutom Mika har man Peter Kotilainen i laget som är en utpräglad målskytt och får man igång han på riktigt så kommer Happee bli farliga denna säsong.

Oiler har haft en relativ enkel start på säsongen då man mött många av lagen som håller till på den nedre delen av tabellen. Finns en del frågetecken kring laget då man i 4/5 matcher spelat mot lag som ligger på dem sista 6 platserna i tabellen. När man väl mötte EräViikingit som ligger 6a så åkte man på torsk med 3-7 så matchen mot Happee blir det första riktiga värdemätare.

Happee är ett bättre lag på papper men även hur matcherna inledningsvis har sett ut. Tycker att vi får ett väldigt generöst odds här då man på hemmaplan efter ett uppehåll ska vara betydligt bättre än Oilers som inte riktigt har fått testats än.

 

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del spel inför kvällen

Har du inget konto hos Legolasbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s