CSGO EPICENTER: Team Liquid – FaZe

12:30 Team Liquid – FaZe

FaZe @2.62 1u Bet365

En match där ett FaZe med trevande form tar emot Liquid som ständigt chokear när det väl gäller, jag köper att FaZe är underdogs men inte såhär stora.

FaZe har som sagt haft stora problem senaste tiden att få spelet att stämma i många matcher men när det väl stämmer så ser man oerhört bra ut. Individuell är man så jävla bra men som lag gör man små misstag hela tiden som gör att man aldrig riktigt lyckas hitta den harmoni som behövs för att man ska vinna titlar. För Faze handlar det inte alltid  om att lagspelet ska klaffa till 100% dock  utan detta lag ska leva på individuell skicklighet. Det stora problemet har dock varit att dessa små misstag blandat med dåliga individuella prestationer gjort att man inte lyckats. För att 2018 inte ska bli en flopp och man kanske kollar på att byta ut spelare så behövs en vinst här.

Liquid tar sig alltid långt i turneringar men det känns som laget aldrig vinner något. Laget har väldigt mycket silver & brons detta år men just vinsterna uteblir och efter ett tag sätter sig detta i huvudet samtidigt som motståndarna vet om det. Laget har haft en ganska enkel resa till denna semifinal och jag tycker inte att någon spelare direkt stuckit ut mer än att man som lag har sett stabila ut och alla spelare har gjort sitt.

Båda lagen har en hel del matcher spelade på kartorna Inferno & Mirage och även Dust 2. Jag hoppas att Faze plockar bort Inferno då Liquid sett väldigt bra ut där senaste tiden samtidigt som deras egna spel inte direkt imponerat på kartan. Att Liquid är favoriter här är jag enig med men H2H har Liquid haft det tufft och när framförallt Niko är i form så kan man aldrig räkna ut ett lag där han spelar. Nej FaZe har bättre chans än 38% som oddset visar och jag väljer därför att värdespela på det europeiska laget här!

 

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del spel inför kvällen

Har du inget konto hos Legolasbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s