IB: FC Helsingborg – Lindås IBK

14:00 FC Helsingborg- Lindås IBK

Lindås ML @2.35 1.5u | Lindås +0.5 @1.90 2u | 2/2 P1 + FT @3.45 1u

Ett bottenmöte mellan nykomlingarna Lindås och ett Helsingborg som genomgått en rekonstruktion i truppen. Hemmalaget har dock mannfall och saknar hela sin förstafemma då Lindholm är avstängd, Nordgren sjuk och Nilsson skadad. Lägg därtill att Jonathan Olsson lämnat laget för att spela Div 1 med Munka ljungby.

Helsingborg åkte på storstryk senast när man mötte Sirius och det är väl kanske inte så konstigt, Dessa tre spelare har stått för 25 av lagets 38 mål denna säsong och när en sån femma saknas så blir det tufft för egentligen alla lag men framförallt för ett lag som kommer få kriga kring nedflyttningstrecket. Förutom dessa spelare har man egentligen ingenting offensiv och det känns relativt uppgivet egentligen i hela Helsingborg just nu.

Lindås ligger förvisso sist i serie med 4 poäng upp till Helsingborg på säker mark men jag tycker inte laget gjort bort sig alls under inledningen av denna säsong. Det finns många spelare i laget som aldrig spelat i SSL innan och man har hängt med länge i många matcher. Har får man en perfekt chans att klättra om Örebro och närmare Helsingborg. Vinner Malmström & co inte denna match så har man absolut ingenting i SSL att göra.

Det är egentligen dessa matcher båda lagen behöver vinna för att hänga sig kvar och Lindås kommer ju aldrig få en bättre chans än hur utgångsläget är just nu. Med dessa spelare så anser jag att Helsingborg är småfavoriter men när dem är borta så ska man inte orka stå upp i 60 minuter oavsett motstånd och väljer därför att investera i Göteborgarna.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del spel inför kvällen

Har du inget konto hos Legolasbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s