CSGO: ESEA Tisdag

Glöm inte att delta i vår tävling där du kan vinna valfri matchtröja, Läs mer HÄR

ESEA

20:00 Endpoint – Smoke Criminals

Endpoint -2.5 @1.76 1.5u Pinnacle

Två lag som är relativt mellanmjölk och på en karta där inget av lagen har någon speciell bra historik på. Men jag tycker att laget från UK är betydligt bättre än Fransoserna och detta ska man vinna med minst 16-13.

Endpoint tappade sin svenske stjärna Robiin men trots detta så har man levererat bra och det känns som Endpoint faktisk har någonting att bygga på här. Man slog senast PACT med 16-3 på kartan och har även spelat en jämn match mot Optic på den som inte bara rankas betydlig högre än laget utan även är väldigt bra på kartan. Detta är ett hungrigt lag som vill framåt och framgång behövs för att lyfta UK scenen.

Smoke Criminals är absolut ingenting att hänga i julgranen. Laget har fyra raka förluster och det är ännu ett lag från Frankrike som levererar helt okej men aldrig riktigt kommer att komma någonstans. Laget ser ganska lost ut när dem spelar och Inferno är ingen karta laget gillar.

Endpoint verkar ha hittat någonting att spinna vidare på generellt och är ett bättre lag än motståndarna här. Att båda lagen haft det tufft på kartan gynnar det bättre lag och framförallt när dem börjat visa bättre och bättre resultat. Detta kan bli en ensidig historia då Endpoint känns motiverade och Smoe Criminals verkar stå lite stilla i utvecklingen.

22:00 x6tence Galaxy – Smoke Criminals

Galaxy -3.5 @1.80 1.5u Pinnacle

Denna gång ställs Smoke Criminals mot ett gäng svenskar som verkligen är på gång och här dessutom får spela en karta laget är bekväma på.

Galaxy är ett projekt Barrbar dragit igång och till en början hade laget det svårt att hitta hur man ville spela. Men hårt arbete och vilja hos alla i laget har gjort att man nyligen kvalade in till Dreamhack och har efter det fortsatt radat upp vinster. Individuellt är laget riktigt bra och när man nu även fått lagspelet att börja stämma så ska det bli intressant att se vad laget kan uppnå. Här får man även spela en karta där man vunnit 4/5 matcher och att man ska släppa fler än 11 rundor mot detta motstånd tycker jag borde ligga lägre i oddsväg.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel som jag inte hinner skriva om.

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s