CSGO: ESEA Onsdag

Glöm inte att delta i vår tävling där du kan vinna valfri matchtröja, Läs mer HÄR

ESEA 

20:00 SuperJmy – Smoke Criminals

SuperJmy -2.5 @1.90 1.5u

Återigen kommer jag att gå gemot fransmännen x2 då jag tycker att både finnarna i denna match men även Svenskarna i nästkommande match är bättre och framförallt på kartorna som spelas.

Jag vet inte om jag ska hylla Smoke Criminals för deras spel igår på Inferno eller om jag ska såga Endpoint. Hur som helst så var det klassskillnad och matchen utspelade sig precis tvärtemot vad jag hade förväntat mig. Nu ställs man mot ett ungt Finskt lag som gjort lite förändringar i sin lineup och det kan bli spännande att se om laget kommer kunna utmana ENCE om att vara det laget som man hejar på ur Finsk synvinkel.

SuperJmy är ett lag där man framförallt ska hyllas för den individuella nivån och på en karta som Inferno så handlar det väldigt mycket om att man måste våga ta dueller och kunna vinna dem. Jag tycker att linan ska ligga 1-2 steg högre än -2.5 då finnarna löser denna lina om man lyckas hitta ett bra flow i sitt spel och har 100% Fokus

21:00 Chaos – Smoke Criminals

Chaos -2.5 @1.80 1.5u

Chaos är äntligen full femma efter att ha gått skilda vägar med två av spelarna och under tiden fått spela med sin coach. Laget har faktiskt på något sätt inte gjort bort sig under denna tid och om man kollar på lagen ifrån Sverige under NIP & Fnatic så är det Chaos eller x6tence Galaxy som ska ta nästa steg enligt mig. Det finns motivation och sammanhållning i laget och möter man Smoke Criminals på en karta där dem förlorat alla sina matcher senaste tiden så ska man ha en högre lina än -2.5

 

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del spel inför kvällen

Har du inget konto hos Legolasbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s