CSGO IEM Chicago: eUnited – Fnatic

Glöm inte att delta i vår tävling där du kan vinna valfri matchtröja, Läs mer HÄR

22:35 eUnited – Fnatic

Fnatic -1.5 @2.45 1.5u Pinnacle

EU vs NA i en match där svenskar har bra chans att kliva in och vinna relativt komfortabelt.

eUnited vann enkelt mot s1mple & co i sin öppningsmatch av eventet och ställs nu alltså mot Fnatic. Laget besitter en helt okej lineup Laget har visat att man kan spela Online och göra fina resultat och det ska bli roligt att se dem få spela mot bra motstånd och se vad dem kan åstadkomma på LAN. Tyvärr tror jag att man inte håller för att slåss mot topplagen utan man kommer nog att titta tillbaka på detta event om ett litet tag och vara glada över att man slog Na´vi.

Fnatic har haft en trevande start med sin nya lineup och det känns som man fortfarande håller på att hitta ett mer stabilt spel. Individuella nivån i detta lag är det absolut inget fel på utan det handlar om timingen och lagspelet som måste bli bättre för att man ska anses som ett av världens bästa lag igen. Man jobbar dock oerhört hårt med detta och detta är ett perfekt event samt motstånd att kunna bevisa lagets kapacitet.

Brollan & twist lär vara enormt taggade att visa sin nya organisation att dem inte gjort några misstag och som Fnatic fan kräver jag nästan en 2-0 vinst här för att tron om att laget är påväg uppåt inte ska dö. Lär vara två taggade lag som kliver ut på banan här och den individuella nivån är så pass högre hos Fnatic att jag tycker att värdet i en 2-0 vinst finns.

Undrar ni över något eller bara vill diskutera så hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Kambi så Klickar du här för att hämta 100% bonus!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s