CSGO IEM Chicago: eUnited – Luminosity

19:00 eUnited – Luminosity

Luminosity @2 1.5u Bet365 / Pinnacle

Två av turneringens lägre rankade möts här i ”lower bracket”, Jag tycker att oddsen är omvända trots att Luminosity kanske inte haft deras bästa form senaste tiden.

Luminosity är ett lag som har potential men jag har skrivit om detta lag tidigare och det stora problemet för laget är att man har alldeles för många ”egoisiter” som vill vara stjärna. Ingen verkar vara villig att ta skitjobbigt vilket gör att dem står stilla i sin utveckling och oavsett lag dessa spelare har spelat i så har man haft det tufft. Nu är man dock på lan där det finns väldigt bra motstånd och spelarna borde se detta som en möjlighet att bevisa för topplagen att man kan komma att bli ett tufft motstånd 2019.

Har två bröder i LUCAS1 & HEN1 som ska vara lagets stjärnor och får dem vara det samtidigt som resten av spelarna kan köpa en annan roll så har Luminosity en bra chans att ta nästa kliv.

eUnited skrev jag lite om igår, ett lag som slog ett NaVi som verkligen inte presterat borta i Chigcago och var i stora delar av framförallt första kartan bättre än Fnatic. Laget saknar egentligen lite av allting för att kunna utmana topplagen i skillnad mot Luminosity som skulle kunna åka på fler LAN med topplagen. eUnited har en bra historik mot Luminosity dock vilket inte ska glömmas bort och det är just dessa matcher man ska kunna vinna.

Det är en skillnad på lag här, kanske inte som Fnatic – eUnited men jag håller Luminosity som ett bättre lag och så länge spelarnas egoistiska sida inte sätter stopp för oss här så ska Brassarna ha en bra chans att kunna plocka hem vinsten i detta ”bottenmöte” av turneringen.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel under kvällen

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s