IB Allsvenskan: Salem IF – Gävle GIK

Lördag 16:00 Salem IF – Gävle IK

Salem IF @1.71 1.5u Bethard

Tycker att Bethard är lite väl generösta här i oddset för det finns skillnad mellan lag och framföralt i skogsängshallen ska Salem ha goda chanser att plocka hem 3 poäng.

Gävle har sedan man åkte ut SSL egentligen tappat spelare och kvalitéer för varje säsong men lyckas på något sätt alltid tillhöra toppen ändå. I år har man dock en mycket svagare trupp än tidigare. Laget ligger tillsammans med Salem & AIK på en delad tredjeplats men laget blandar och ger väldigt mycket och frågan är hur bra Gävle är i år. När kedjekamraterna har dragit iväg på äventyr så står Alexander Larsson kvar och bär Gävle på sin axlar, lagets stjärna men plockar man bort honom så finns det inte mycket spetskomepetens bakom och ska man slå Salem är det igenom individuell skicklighet.

Salem har även dem hållit en bra nivå senaste säsongerna och har fått en stadig grund att bygga på där man har väldigt många spelare ifrån egna leden som varit med under ett par år nu. Spelare som t.ex. T.Lindström & S.Fseha går utan tvekan in i många SSL lag men bekvämligheten och känsla i Salem är det som håller dem och många andra kvar i föreningen. Salem spelar en hög press och hemma i skogsängshallen ska det vara svårt för ett lag som Gävle att skapa mycket chanser.

Jag vet att Gävle slog Salem i detta möte förra säsongen och jag vet även att Salem saknar en del spelare inför matchen där Thorberg och andersson är dem nyaste till skadelistan. Salem har dock två raka förluster och att möta ett annat topplag som dessutom ligger på samma poäng lär inte göra att laget har en mindre lust för revansch. Jag hade nog köpa detta odds om matchen spelats i Gävle men på hemmaplan så tycker jag värdet ligger på Salem

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel som jag inte hinner motivera med en längre text.

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s