IB Allsvenskan: Malmö – Visby

14:00 Malmö – Visby

Visby @1.62 2u Bethard

Återigen sticker Bethard ut med ett odds och efter att ha sett att matchen inte spelas i baltiska hallen samt att Innebandytips spelade ut -1.5 så kan jag inte motstå att spela Visby rak här.

Visby ska på papper vara ett topplag men har denna säsong precis som tidigare startat lite halvknackigt. Jag vet inte riktigt vad det är med gotlänningarna men man blandar och ger så himla mycket att man egentligen borde hålla sig borta. Men med en målvaktsuppsättning i Stolt / Ekström samt flertalet namnkunniga utespelare som Bolin, Gonzalez Palm, Jovic samt finländarna Viinamäki och Hirvisuo för att nämna några av spelarna som håller hög klass. Det har spelats ett par matcher i serien och det gäller att börja leverera och framförallt vinna matcherna mot mittenlagen för att bli jagade istället för att jaga en kvalplats till våren.

Malmö är ett lurigt gäng som jag vill beskriva som ett typiskt mittenlag, kan slå vilket lag som helst i serien men samtidigt tappa poäng mot alla också. Sitter inte på några stjärnor utan det är verkligen ett LAG som spelar och kämpar för varandra. Har startat säsongen rätt väntat och ett av deras starka vapen är just att kunna spela hemma i Baltiska hallen, nu har man flyttat matchen och det är en fördel för Visby.

Precis som Innebandytips skrev på twitter så har Visby ett alldeles för bra lag på papper för att inte vara större favoriter mot Malmö. Jag hoppas att man ser en bra chans att kunna kliva upp mot kvalplats och att snacket om satsningen man gör ute på ön blir till verklighet.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel som jag inte hinner motivera med en längre text.

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s