CSGO EPL: AGO – Space Soliders

17:00 AGO – ex-Space Soliders

AGO ML Karta 1 @2.80 1.5u Kambi

Vi är tillbaka med lite online CS och har nått sluttampen i EPL och ska AGO har någon som helst chans att slippa kvala sig kvar så behöver man en vinst här.

Kartan som spelas i denna match är de_train där ex-SS endast har 17% Winrate (1-6) på kartan dem senaste tre månaderna. Turkarna är dock inget dåligt lag alls utan man har spelat med varandra under en lång tid och har en bra sammanhållning samtidigt har man spelare som håller en riktigt hög nivå där framförallt XANTARES hade kunnat spela i vilket topplag som helst. Nu står man dock utan organisation som backar upp grabbarna och att spela utan några ekonomiska krafter bakom sig blir ett problem i längden och frågan är om spelarna verkligen har fokuserat 100% på själva spelande senaste tiden eller tagit en minisemester under tiden många av resterande tier 1 lag varit iväg på diverse olika LAN.

i AGO har vi Polacker som slåss för sin överlevnad i ligan och vid förlust här så är det egentligen bara att sikta in sig på kvalet och förberedda sig för lagen som kommer underifrån. Kap3r har precis kommit in i laget och just Train är en karta laget har lagt nere mycket tid på, 7 av lagets 25 matcher tillsammans har varit på kartan med blandade resultat absolut. Det är den kartan som man gjort sig kända på att skrälla mot topplagen och även fast resultaten kanske inte varit toppen senaste tiden så trivs man på den och när det verkligen gäller så är det nästan en självklarhet att Polackerna plockar fram den.

Det finns en hel del frågetecken framförallt kring hur Turkarna hanterar sin situation just nu och AGO lär inte ha någon handbroms i här, ska ha betydligt bättre chans än vad oddset visar att gå vinnande ur denna karta och samtidigt ha hoppet levande för att slippa kvala.

Undrar ni över något eller bara vill diskutera så hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Kambi så Klickar du här för att hämta 100% bonus!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s