CSGO EPL: NIP – Windigo

NIP – Windigo

Windigo ML Karta 2 2u @3.70 Kambi

Två lag med samma poäng i ligan där Windigo återigen får spela Mirage och ska ha betydlig bättre chans än vad oddsen visar trots att det skiljer 30 ranker på världsrankingen.

Jag väljer att kopiera min text om Windigo ifrån detta inlägg: Windigo är ett lag jag håller mycket kärt och är så himla glad att man tagit sig hela vägen upp till tier 1 nivån. Man har absolut inte gjort bort sig under denna EPL säsong utan jag tycker man spelat helt okej. Har fått in Pozin i laget efter att pnshr steppat ner som analytiker för laget och detta kommer att bli riktigt bra när man hittar rätt. Kartorna som spelas är två stycken där Bulgarerna trivs väldigt bra och framförallt på deras egna karta (match 1) så ser man riktigt bra ut.

NIP är ett lag som blandar och ger väldigt mycket i sin prestationer och kartan som ska spelas är en karta där svenskarna är och alltid varit erkänt svaga. Trots att man har den som most played (22 gånger) sina senaste tre månader så har man bara 36.4% winrate på kartan vilket gör att man börjar fundera lite på varför man fortsätter att spela den. Många spekulationer finns kring laget där man har ungt blod i REZ och Lekr0 men samtidigt har åldersmännen F0rest och Get_right i laget och den frågan som funnits i evighet är ”när ska man byta spelare och satsa nytt?” Ja uppenbarligen funkar detta då man faktiskt på senaste tiden har haft en del fina resultat men överlag så tycker jag att NIP har väldigt svårt att vara favoriter i matcher och framförallt online.

Jag köper att NIP är favoriter på Overpass då man alltid har varit bra på den kratan men att Windigo har 27% chans att vinna Mirage mot svenskarna här håller jag verkligen inte med om då det är lagets kanske bästa karta just nu. Nej detta ska gå vägen för Windigo och oavsett så hade jag tagit detta odds alla dagar i veckan utan att ens blinka.

Undrar ni över något eller bara vill diskutera så hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Kambi så Klickar du här för att hämta 100% bonus!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s