CSGO EPL: Windigo – HellRaisers

Windigo – Hell Raisers

Windigo ML Karta 1 @2.62 2u Bet365 | Windigo ML Karta 2 @2.65 1.5u Kambi

Här har vi två lag som båda kan nå slutspel med en stark avslutning i ligan men vid en svag avslutning för framförallt Windigo så väntar det kvalspel. Jag tycker att det är två bra kartor för Windigo och att man ska pressa HR och iallafall ta 1 karta är ingen dålig idé.

HR har fått in Hobbit i laget efter att Bondik fått lämna och på papper så besitter laget riktigt mycket firepower just nu där framförallt ISSA & Woxic är dem två stora stjärnorna. Det är dock fem olika nationaliteter och att laget ska ha hunnit spela ihop sig tillräckligt mycket för att vara bekväma med Hobbit har jag svårt att tro utan det kommer handla mycket om att individerna presterar här. Mycket kommer alltså att ligga på Woxic & ISSA och det är inte omöjligt att båda går ut och spelar out of their minds och bär sitt lag till en 2-0 seger men jag har svårt att tro det då man faktiskt vill få in Hobbit i laget och lär iallafall vilja testa nytt. Kartorna är absolut spelbara för ett lag som vill aima mycket och hitta dueller men det är inga kartor som laget haft någon jättebra framgång på utan nu handlar det om att hitta spelet tillsammans med sin nya spelare så att man kan avsluta 2018 snyggt.

Windigo är ett lag jag håller mycket kärt och är så himla glad att man tagit sig hela vägen upp till tier 1 nivån. Man har absolut inte gjort bort sig under denna EPL säsong utan jag tycker man spelat helt okej. Har fått in Pozin i laget efter att pnshr steppat ner som analytiker för laget och detta kommer att bli riktigt bra när man hittar rätt. Kartorna som spelas är två stycken där Bulgarerna trivs väldigt bra och framförallt på deras egna karta (match 1) så ser man riktigt bra ut.

Två lag som nyligen fått in en ny medlem i sin lina där Windigo ligger steget för och motivationen att avsluta sin första säsong uppe i tier 1 och inte behöva kvala borde vara på topp. Det finns  Frågetecken kring HR hur långt man kommit med sin nya femma och att Windigo ska gå och förlora med 2-0 här ser jag verkligen inte hända där jag tror extra mycket på gänget när man spelar kartan Mirage.

Undrar ni över något eller bara vill diskutera så hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Kambi så Klickar du här för att hämta 100% bonus!

En tanke på “CSGO EPL: Windigo – HellRaisers”

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s