CSGO OMEN CUP: Endpoint – Vexed

15:00 Endpoint – Vexed

Vexed ML @ 3.40 1u Bet365 | Vexed +1.5 @ 1.66 1.5u Bet365

Fortfarande tiltad att jag missade Vexed under gårdagen mot SuperJmy men här får vi en ny chans på grabbarna från Sverige och UK när man ställs mot Endpoint och jag kan inte blunda för detta oddset efter vad jag sett från Endpoint senaste tiden kontra det spel jag såg från Vexed igår.

Inget av dessa lag håller någon särskilt hög nivå men det finns absolut utrymme att växa och Vexed har ett bar talangfulla spelare där jag framförallt pratar om svenskarna HNS och quix, det har även Pyth i laget som besitter bra erfarenhet och det är väldigt viktigt att ha någon som har spelat stora turnering och kan vägleda laget. Lagets UK medlemmar Ozzy och Vanity är inga värdelösa spelare heller utan dem kämpar på i denna tier av CS och det såg ut på laget under gårdagen match att man hade roligt.

Detta är inget lag som kommer att skörda framgångar i några stora turneringar men absolut ett bra sätt för alla inblandade att växa som spelare för att vid ett senare tillfälle kunna växa och ta steget upp till ”den riktiga” proffscenen

Endpoint är en organisation som oftast anses vara i toppen av UK scenen men jag tycker att efter man tappade svenske Robiin så har laget inte haft någon rolig tid utan det finns ingen jämn nivå överhuvudtaget när laget spelar. Det sitter på bra spelare för denna tier men det känns tyvärr som att spelarna är väldigt nöjda med sin situation och har en liten rädsla över att ta nästa steget. Det finns alldeles för många frågetecken kring detta lag för att kalla dem superfavoriter i detta möte.

Vexed lirade bra igår och även fast Endpoint på senaste tiden mött bra lag så känns det inte som man är på den nivån man borde och det lär finnas en viss frustration över hur man spelar just nu. Detta är ju en match många tror att laget bara ska gå in och vinna men när Bet365 sticker ut med detta odds från övriga som har runt 2.50-2.90 så kan jag inte blunda för så stora underdogs ska inte Vexed vara.

Undrar ni över något eller bara vill diskutera så hittar ni mig på twitter under namnet @hoogemil_

Har du inget konto hos Kambi så Klickar du här för att hämta 100% bonus!

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s