SSL DAM: Underspel

Örnsköldsvik – Warberg IC

Under 10.5 mål @1.66 1.5u Bet365

Bottenmatch i damernas Superliga där viktiga poäng står på spel. Warberg precis ovanför strecket med 3p och Övik precis under med 2p. Tror det kan komma att bli tight och det är inget av lagen sitter på några direkta hot framåt. Båda lagen har blivit överkörda stora delar av säsongen och ska man ha chans att hålla sig kvar i högsta ligan så är det dessa matcher man måste vinna.

Jag tror inte att någon av lagen kommer vilja göra bort sig här utan det lär bli en ganska stel och tråkig match uppe i Norrland och även fast jag tror denna match blir roligare att kolla på än Karlstad – Sirius tycker jag inte linan ska ligga på 10 mål.

 

Karlstad – Sirius

Under 8.5 mål @ 1.88 1.5u SvS

Återigen två bottenlag där Karlstad på 6p gästas av Sirius på 0p. Sirius gör inte mer än 2-3 mål per match och det är dags att börja täppa till bakåt om man ska ha någon chans att stanna kvar. Även Karlstad har det tufft offensivt och denna match lär bli extremt tråkig att kolla på. Tror inte på någon överkörning och inte heller att det blir full fart och hawaii spel då det finns alldeles för mycket att spela om, framförallt för Sirius där det troligtvis snart blir öppet för en ny tränare. Denna lina ska ner en boll för att ligga rätt.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det även kan komma en del spel inför kvällen

Har du inget konto hos Legolasbet i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s