SSL HERR: Falun – Mullsjö AIS

Glöm inte att delta i vår tävling där du kan vinna valfri matchtröja, Läs mer HÄR

18:00 Falun – Mullsjö AIS

MAIS +3.5 @1.88 2u Kambi | MAIS ML @5.50 1u Bet365

Vi kör exakt samma spel som i Faluns senaste match då jag tycker att Mullsjö precis som Linköping utan tvekan vinner fler matcher än vad oddset visar.Först och främst tycker jag det är helt fel att Mullsjö är lite stora underdogs mot Falun som Höllviken är mot Storvreta. Båda dessa lag har 5 senaste matcherna utan förlust i ordinarietid och kommer vid vinst här krypa närmare serieledarna Dalen och kanske till och med om beroende på hur den matchen slutar.’

Falun har inte alls imponerat i år och vann senast mot Linköping efter ett sent avgörande i Powerplay, ett PP som laget inte ens borde fått. Det är alltid lite kalabalik i Falun under VM åren och självklart går man in i denna toppmatch för att vinna till 100% men det är också sista matchen innan VM uppehållet vilket gör att många spelare lär tänka en extra sekund innan man kliver in i en duell.

Trots att laget har världsspelare som Galante, Johansson och Enström så är min känsla att aget inte har haft samma fokus och inställning denna säsong. Det har istället kladdats väldigt mycket och har man inte fokus mot Mullsjö så kommer man inte att ta med sig tre poäng ifrån denna match.

Bortalaget Mullsjö har dem senaste åren växt fram som en utmanare till guldet och det är inte helt omöjligt att man redan i år kan spela final med en bra lottning i slutspelet. Poängen har trillat in men spelet har inte riktigt klaffat till 100% och det är väldigt viktigt att kliva in i detta VM uppehåll med bra känsla i ryggen. HAR inte lika många världstjärnor och VM-spelare som Falun men det finns bra med profiler och spelare i laget. Vestlund, Ganevik, Palmqvist är några av spelare som håller hög klass och lär efter detta VM få mer och mer tid i Landslaget.

Köper inte alls dessa odds på topplagen mot Falun eller Storvreta för den delen då jag tror att man ska kunna sno åt sig en match på två säsonger. Slumpen avgjorde enligt mig i Falun – Linköping och denna gång kan vi hoppas att det är till våran fördel.

 

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel som jag inte hinner skriva om.

Har du inget konto hos Bethard i dagsläget hämtar du enkelt 200% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s