Bonushunt #2 sammanfattning

bonushunt

Vi är nu klara med LSBet och det är med gladare min jag sammanfattar denna bonus.

Vi startade med totalt 2000kr (1000KR insättning + 1000KR bonus) och precis som hos Scandibet så var det mina egna spel som gick starkt och ryggarna som gick sämre. Det började väldigt bra och vi var uppe på över 1.500KR+ men sen så dog mina egna spel ut lite och jag hoppade på ryggar. Här spelade vi ner vår budget ganska rejält men lyckades vända spektaklet till positiva stats när ECS och EPL väl drog igång. Vi avslutar denna bonushunt med 1451KR vilket betyder att vi netto plussar 491KR och totalt är +393KR på våra två bonushunts

LSBet som bolag då? Har ett skralt utbud på framförallt esport (bara 1×2) samt saknar helt odds på Innebandy. Jag tycker inte att deras utbud för större ligor är något att hurra för heller och när jag skrev om Scandibet så var mina ord positiva och ett bolag jag kan rekommendera folk att spela på, om jag tycker samma sak om LSBET? Nja, det funkar absolut att spela på för att kötta igenom en bonus alternativ om man inte får inga allt man vill på EUBookies men att ha med dem i sitt sample är ingenting som jag kommer att fortsätta med iallafall.

Spreadsheet till bonushuten: http://www.spreadsheet.se/ehbonushunt/

Vad är nu nästa steg i denna Bonushunt då?

Jo jag kommer under veckan att dra igång med Bonushunt #3 Där bolag inte är bestämt ännu, Har ni idéer eller tips på bolag ni gärna vill att jag kör så är det bara att dra iväg ett DM till mig på Twitter som ni finner längst ner på detta inlägg. Det är även kul att en hel del personer hänger med på jagandet. Vet ni fortfarande inte vad en Bonushunt är så hittar ni förklaringen här.

Som vanligt hittar ni mig på Twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni har några frågor eller funderingar!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s