CSGO DH OPEN: Ghost Gaming – Luminosity

15:00 Ghost Gaming – Luminosity

Ghost -1.5 @2.38 1.5u Coolbet

Vi är framme i Semifinal utav eventet och när dessa två lag ställs mot varandra så tycker jag att det skulle vara en skräll ifall Luminosity knep åt sig en karta.

Ghost har jag skrivit om ett par gånger och det är Joshua ”steel” Nissan som dragit igång detta projekt. 28 åringen är känd från den skandal hans förra lag IBP blev tagna för då man lagt sig i matcher. Han är nu tillbaka i Ghost med ett gäng unga talanger som han verkligen lyckats skapa stor framgång med. Laget kom tvåa i EPL NA efter MIBR och efter lagets framgång i senaste Majorn så går man från klarhet till klarhet.

Laget har en bra blandning av spelare och jag tycker mig sällan se att laget faktiskt gör en dålig match trots att förluster kommer så kämpar man alltid och visar verkligen att man vill framåt och till 2019 utmana den absoluta världstoppen inom CSGO.

Luminosity har sätt fokuserade och bättre ut än på länge under turneringen trots att man haft en väldigt enkel väg till denna semifinal och Ghost blir det riktiga testet hur långt laget kommit i sin utveckling. Luminosity har ett på papper bra lag som skulle kunna skapa mer framgång än man gjort och det är då framförallt bröderna LUCAS1 & HEN1 som ska leverera.

Precis som jag skrivit förut om laget så verkar det vara stora problem för lag från Brasilien att slå igenom, kvalitén finns där men det känns som ingen av spelarna vill släppa fram dem andra som stjärnor utan alla vill vara den avgörande pjäsen själv och det skapar tyvärr problem.

Ghost ska hålla sig borta från Overpass och Nuke då det är dem enda kartorna laget faktiskt har problem på. Det som är positivt för oss är att Luminosity inte spelar Nuke så det finns en karta som ska banna bort av Ghost. Lyckas man att få resterande kartor in i VETO:n så är det stor sannolikhet att Steel och hans gäng vinner denna match med 2-0.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer en hel del spel som jag inte hinner motivera med en längre text.

Har du inget konto hos RIZK i dagsläget hämtar du enkelt 100% bonus som ny kund genom att klicka här!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s